Genç'ten yeni başkana ziyaret!

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç CHP Kayseri İl Başkanlığı görevine atanan Feyzullah Keskin'i ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Genç'ten yeni başkana ziyaret!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç CHP Kayseri İl Başkanlığı görevine atanan Feyzullah Keskin'i ziyaret etti. Genç yaptığı yazılı açıklamada: 'Kayseri İl Başkanlığı görevine atanan Sn. Feyzullah Keskin ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum.' ifadelerine yer verdi.

Genç'ten yeni başkana ziyareti!

Geçtiğimiz günlerde görevden alınan Zeki Özkan'ın yerine İl Başkanlığı görevine getirilen Feyzullah Keskin 1966 Kayseri doğumludur. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Genç'ten yeni başkana ziyareti!

CHP Genel Merkezi’nin geçtiğimiz günlerde yaptığı MYK toplantısının ardından bazı il ve ilçe başkanlarını görevden alındığı öne sürülmüştü. İddianın gerçek olup olmadığı tartışmaları CHP Genel Merkezi’nin İl Başkanlığına geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde gönderdiği yazı ile son buldu. Söz konusu yazı ile CHP İl Başkanı Zeki Özkan ve yönetimi görevden alınırken İl Başkanlığı görevine önceki dönem İl Başkanlarından Feyzullah Keskin’in ataması yapıldı.

Genç'ten yeni başkana ziyareti!