Genç'ten Vali Çiçek'e ziyaret...

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'i ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Genç'ten Vali Çiçek'e ziyaret...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, CHP Kayseri İl başkanı Zeki Özkan ve CHP Kayseri İl Sekreteri Muttalip Ak, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'i makamında ziyaret etti.

Genç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Vali Çiçek'e teşekkürlerini iletti. Milletvekili yayımladığı yazıda: "Kayseri Valimiz Sn. Gökmen Çiçek Bey’i makamında, İl Başkanımız Sn. Zeki Özkan’la birlikte ziyaret ettik. Şehrimiz için, hemşehrilerimiz için yapacağımız hizmetler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Nazik kabulleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.
Genç'ten Vali Çiçek'e ziyaret...

Vali ziyaretinin ardından, Genç ve Özkan Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Genç yaptığı paylaşımda:

"Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni, İl Başkanımız Sn. Zeki Özkan’la birlikte ziyaret ettik. Meclis’te şehrimiz için yapacağımız çalışmalar hakkında kamuoyunu bilgilendirdik. Nazik ev sahiplikleri için yönetim kurulu başkanımız Sn. Metin Kösedağ’a, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza ve medya mensuplarına çok teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

Genç'ten Vali Çiçek'e ziyaret...