Genç, o köylülerle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, bölgeye yapılacak patlayıcı madde fabrikasına tepki gösteren Aşağıbeyçayırlılar ile buluştu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Genç,  o köylülerle buluştu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesi Eğrisöğüt Köyü ile Aşağı Beyçayır Köyü arasında kurulmaya çalışılan dinamit fabrikası bölge halkının ve çevrecilerin tepkisini neden oluyor. Bölge halkı konuyla ilgili olarak kamuoyu oluşturmak için gayret gösterirken, Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç de Aşağı Beyçayır Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu.

Genç,  o köylülerle buluştu

Vatandaşlarla bir araya gelen Genç, bu anları sosyal medya hesabından “Pınarbaşı'nda patlayıcı fabrikası yapılmak istenen Aşağıbeyçayır Köyü'nü ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldik. Köy halkı bölgelerine patlayıcı fabrikası yapılmasına kesinlikle karşı. Doğayı, tarımı, hayvancılığı bitirecek bu proje derhal iptal edilsin” ifadeleriyle paylaştı. 
Eğrisöğüt Köyü ile Aşağı Beyçayır Köyü arasında kurulması planlanan patlayıcı fabrikası ile ilgili ÇED raporunun olumsuz yönde çıkmasının ardından, işletmecilerin ÇED sürecine tabi olmayacak şekilde yeniden çalışmalara başlaması bölge halkının ve çevrecilerin tepkisine neden olmuştu.