Genç, Kılıçdaroğlu'na 'Kayseri özeli' dediği neleri anlattı?

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Genç, Kılıçdaroğlu'na Kayseri ile ilgili hangi yönde çalışma yapacağını anlattı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Genç, Kılıçdaroğlu'na 'Kayseri özeli' dediği neleri anlattı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, partisinin Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'da genel merkezde görüştü.  Milletvekili Genç, ziyaretine yönelik olarak, "Kayseri özelinde yapacağım çalışmalarla ilgili kendisine bilgi verdim" ifadelerini kullandı. Genç'in 'Kayseri özelinde' Kılıçdaroğlu'na neler anlattığı merak konusu oldu. 
Genç, Kılıçdaroğlu'na, 'Kayseri özeli' dediği neleri anlattı?GENÇ: KAYSERİ ÖZELİNDE YAPACAĞIM ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİM
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Genel Merkez’deki makamında ziyaret ettim. Milli Savunma Komisyonu üyesi olarak Kayseri özelinde yapacağım çalışmalar hakkında kendisine bilgi verdim ve tavsiyelerini aldım" ifadelerini kullandı. 
KAYSERİ SAVUNMA SANAYİ ALANINDA LİDER ŞEHİR OLMALI
"Kayseri, savunma sanayi yatırımlarının geliştirileceği en önemli illerin başında geliyor" diyen Genç, "Tüm odağımız, Kayseri’nin savunma sanayi alanında lider şehir olması için çalışmak olacak. Nazik kabulleri için Sayın Genel Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.