Genç: Kılıçdaroğlu kazanırsa kimse üzülmeyecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, oyunu kullandı. Genç, seçimin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Genç: Kılıçdaroğlu kazanırsa kimse üzülmeyecek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

14 Mayıs seçimlerinde CHP'den Kayseri Milletvekili seçilen Aşkın Genç, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylaması için oyunu kullandı. Genç, seçimin hayırlı olması temennisinde bulundu. CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, eşi ve çocuklarıyla birlikte oyunu kullanmak için sandık başına gitti.
Genç: Kılıçdaroğlu kazanırsa kimse üzülmeyecek!

13. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oyunu Alparslan Mahallesi, Ali Rıza Özderici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 1011 Nolu sandıkta kullanan Genç, sonuçların ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.
Genç: Kılıçdaroğlu kazanırsa kimse üzülmeyecek!
Genç, “Ailece oylarımızı kullandık. Vatanımıza, milletimize hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle” mesajı paylaştı. 
Zorlu bir seçim süreci geçirdiklerini kaydeden Genç, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanması halinde kimsenin üzülmeyeceğini söyledi. Genç, “Seçim sonuçları açıklandığında hiç kimse üzülmeyecek, ülkemizin tamamına mutluluk yerleşecek. Ben destek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Diğer yandan Genç’e CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç da eşlik etti ve o da oyunu Kayseri’de kullandı.  
Genç: Kılıçdaroğlu kazanırsa kimse üzülmeyecek!Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Adil Demir ve partililer de oy kullanma sırasında Milletvekillerine eşlik ederek, seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulundular…
Genç: Kılıçdaroğlu kazanırsa kimse üzülmeyecek!Genç: Kılıçdaroğlu kazanırsa kimse üzülmeyecek!