Genç: Birleşe birleşe kazanacağız...

CHP Kayseri Milletvekili adayı Aşkın Genç, Millet İttifakı'nın Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirdiği mitingi değerlendirdi. Genç, 'Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran ve hiçbir baskı ve zorlama olmadan toplanan kalabalık gelecek güzel günlerin müjdecisi' dedi.

Genç: Birleşe birleşe kazanacağız...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Adayı Aşkın Genç, Cumartesi günü Millet İttifakı'nın, Meydan mitingini değerlendirdi.
Genç: Birleşe birleşe kazanacağız...
“13.Cumhurbaşkanı adayımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı liderlerine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" diyen Genç, "Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran ve hiçbir baskı ve zorlama olmadan toplanan kalabalık gelecek güzel günlerin müjdecisi" şeklinde konuştu.
Genç: Birleşe birleşe kazanacağız..."VATANDAŞ KILIÇDAROĞLU'NU BAĞRINA BASMIŞTIR"
Destek ve katkı sunan herkese teşekkür eden CHP  Milletvekili Adayı Aşkın Genç, şu ifadeleri kullandı: Cumartesi günü olumsuz hava koşullarına rağmen Cumhuriyet Meydanı’nda mitingimize katılan demokrasi aşıklarına teşekkür ederim. Hiçbir baskı ve zorlama olmadan, tamamen kendi iradeleri ile alanı dolduran ve bu coşkuyu bize yaşatan, gelecek güzel günleri müjdeleyen herkese minnettarız. Demokrasiye inanan, hakkını arayan, yokluğa ve yoksulluğa, liyakatsizliğe, yalana hayır diyen binlerce insan 13.Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu bağrına basmıştır. Millet ittifakını oluşturan parti liderlerinden Sayın Ali Babacan ve Sayın Temel Karamollaoğlu’nun yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın de onurlandırdığı miting Kayseri’den tüm Türkiye’ye bir mesaj vermiştir. 14 Mayıs’a kadar çalışmalarımız rehavete kapılmadan sürdürmeye ve halkımızla buluşmaya devam edeceğiz. İnanıyoruz ki, Türkiye 15 Mayıs sabahına mutlu ve umutlu uyanacak. Türkiye’ye baharın geldiğini görecek. Bu duygularla mitinge emeği geçen il ve ilçe örgütlerimize, gençlerimize, kadınlarımıza, Millet İttifakı’nın tüm bileşenlerine, güvenliğimizi sağlayan Kayseri Emniyet Müdürlüğü personeli polislerimize, her zaman yanımızda olan yerel medya mensuplarına ve 7’den 70’e katılım sağlayan tüm halkımıza teşekkür ediyor, şükranlarımız sunuyorum.
Genç: Birleşe birleşe kazanacağız...Diğer yandan Genç, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nı da kutladı.
Genç: Birleşe birleşe kazanacağız...