Gelecek Partisi Kayseri İl Başkanı Arslan, Milletvekili aday adayı oldu!

Gelecek Partisi Kayseri Kurucu Kayseri İl Başkanı olan 6 Eylül 2020'deki İl Kongresinde İl Başkanlığına seçilen Avukat Zülküf Arslan, 14 Mayıs'ta yapılacak milletvekili seçimleri için aday adaylığını açıkladı.

Gelecek Partisi Kayseri İl Başkanı Arslan, Milletvekili aday adayı oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Gelecek Partisi İl Başkanı Avukat Zülküf Arslan, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili seçimleri için aday adaylığını açıkladı.

Arslan, "Gelecek Çınarı’nın gölgesinde büyük bir onurla yürüttüğü siyaset yolculuğunda artık yeni hedeflere yelken açma vakti geldi" dedi. 
İl Başkanı olarak sadece iktidarı eleştirmek için muhalefet yapmadıklarını, eleştirdikleri her hususta milletimize alternatif çözüm yollarını da sunduklarını ve gösterdiklerini vurgulayan Arslan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Parti Yöneticileri ile yaptığı istişareler sonucunda milletvekili adaylığı kararını aldığını ve başvurusu yaptığını belirtti.  "Otoriter yolsuzluk düzeni ve liyakatsiz iktidar yüzünden önce demokrasimizin, sonra ekonomimizin ve son olarak da maalesef güzel ülkemiz ve aziz milletimizin enkaz altında kaldığı bir dönemde kara bulutları dağıtmak için milletvekilliğine talibiz" diyen Arslan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu ve Kayseri Barosu Eski Başkanı, Gelecek Partisi Adalet Politikaları Başkanı Ali Aydın başta olmak üzere bu süreçte kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Arslan, "Kendini saraylara ve sırça köşkere kapatan iktidar halktan ve halkın gündeminden kopmuş durumda. Herkesin ve her kesimin söz hakkına sahip olduğu, her açıdan güçlü, huzurlu, demokrat ve müreffeh bir Kayseri ve aydınlık bir Gelecek için hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar arkasında sermaye gücü veya devlet gücü olmadan, herhangi bir makam, mevki olmadan sadece yiğit ve cesur Gelecek kadroları ile Kayseri’yi adım adım, sokak sokak, mahalle mahalle dolaştık. Vatandaşlarımız Millet İttifakı’ndan büyük bir beklenti içinde. Sorunları çözme iradesi gösterenlere milletimizin teveccüh edeceğine inandığını ve bu gayret ve inançla Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı ve Millet İttifakı’nın güçlü olduğu bir Millet Meclisi çatısı altında vatandaşımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Makamlar gelir geçer; gücü, zenginliği kaybedebilirsiniz, sonra tekrar kazanırsınız; ama asla ümidimizi ve vicdanımızı kaybetmeyeceğiz. İnşallah güzel günler Kayserimizin ve Türkiyemizin olacaktır." dedi.
GELECEK PARTİSİNDE KİMLER ADAY ADAYI OLDU?
Diğer yandan parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre İl Başkanı Arslan ile birlikte Kayseri Teşkilat Başkanı Cumali Tosun, İdari ve Mali İşler Başkanı Erol İlhan, Melikgazi İlçe Başkanı Muhammed Tosun da milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.