Gaziantep FK, kara kara düşünüyor

Bu hafta Süper lig'de Kayserispor'u konuk edecek olan Gaziantep FK'da işler yolunda gitmiyor. Rumen teknik direktör Marius Sumudica'nın çalıştırdığı kırmızı-siyahlılar, son 5 maçta sadece 3 puan toplayabildi. Gaziantep FK ile Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşma hangi gün, nerede, saat kaçta başlayacak? Detaylar Kayseri Haberinde...

Gaziantep FK, kara kara düşünüyor

Marius sumudica'nın çalıştırdığı Gaziantep FK'da işler yolunda gitmiyor.

Rumen çalıştırıcı kara kara düşünüyor. Son 5 maçında galip gelemeyen ve sadece 3 puan alabilen Kırmızılı siyahlılar, bu hafta sahasında Kayserispor’u konuk edecek. Gaziantep FK, 23 puanla 17'inci basamakta düşme potasında yer alıyor. kırmızı-Siyahlılar, son 11 maçta, sadece 1 galibiyet alabildi. Ankaragücü, Kasımpaşa, Trabzonspor,  Galatasaray ve Fenerbahçe’ye mağlup olan Gaziantep FK, Kayserispor maçını çıkış olarak görüyor.  Adana Demirspor, Pendikspor, Hatayspor, Sivasspor ve Konyaspor ile de berabere kalan Gaziantep temsilcisi bu süreçte, sade Karagümrük’ü mağlup edebildi.

Bir dönem Kayserispor’u da çalıştıran Rumen teknik direktör Marius Sumudica’nın da suyu ısınmış durumda. Tecrübeli çalıştırıcının olası Kayserispor yenilgisi durumunda gönderileceği gündemde. Kayserispor maçını kazanarak yeni bir sayfa açmayı hedefleyen Gaziantep FK, son yenilgisini hafta sonu Galatasaray karşısında almıştı. Gaziantep FK ile Kayserispor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 3 Şubat Cumartesi günü Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda saat 19:00’da başlayacak.