Gazi Ulusoy son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz acı haberi dün akşam saatlerinde paylamıştı. Yaşamını yitiren Gazi Kemal Ulusoy bugün son yolculuğuna uğurlandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Gazi Ulusoy son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Acı haberi dün akşam saatlerinde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ali Yavuz paylaşmıştı. Başkan Ali Yavuz paylaşımında Dernek Üyesi Gazi Kemal Ulusoy’un bir süredi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini ifade etmişti. Ulusoy, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Gazi Ulusoy son yolculuğuna uğurlandı

Bünyan ilçesine bağlı Yünören Köyünde son yolculuğuna uğurlanan Gazi Kemal Ulusoy’un cenaze törenine Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun da katıldı. Altun, cenazenin ardından başsağlığı mesajı da yayımladı. Mesajında, “Yünören Muhtarımız Uğur Ulusoy'un kardeşi, Bünyanlı Kahraman Gazimiz Kemal Ulusoy'u Yünören Mahallemizde kıldığımız cenaze namazının ardından Hakk'a uğurladık. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve metanet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.” ifadelerini kullandı.
 

Gazi Ulusoy son yolculuğuna uğurlandıGazi Ulusoy son yolculuğuna uğurlandı