Gazeteci Azim Deniz, silahlı saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Dün sabah saatlerinden hain bir silahlı saldırıya uğrayan Gazeteci Azim Deniz tedavi gördüğü hastanede açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Gazeteci Azim Deniz, silahlı saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Dün sabah saatlerinden işine gitmek için evinin bahçesindeki aracına giderken hain bir silahlı saldırıya uğrayan Gazeteci Azim Deniz tedavi gördüğü hastanede açıklamalarda bulundu.
Sağlık durumun iyi olduğunu belirten Gazeteci Azim Deniz, olayla ilgili “X” sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu, “Sabah saatlerinde evimin önünde saldırıya uğradım. Şunun bilinmesini isterim ki gazetecilik mesleğini icra ederken Doğruları söylemekten bu güne kadar zerre kadar korkmadım, bundan sonrada korkmadan devam edeceğim. Üzüntüm sadece kısa sürede olsa sizlere bir süre haber ulaştıramayacağım. Devlet hastanesi ve şehir hastanesinde doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız inanılmaz çaba ve ilgi gösterdi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Allaha çok şükür Sağlık durumum iyi. Kısa sürede Zanlıları yakalayan Emniyet teşkilatınada teşekkür ederim. Zanlı birileri adına tetikçilik yapan bir şahıstır. Polisimizin ve Savcılarımızın bu tetikçiyi azmettiren şahsıda bulacağına inancım sonsuzdur. Başta Valimiz Gökmen Çiçek, Emniyet Müdürümüz Kamil Karabörk, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç olmak üzere, hastanede ziyaretime gelen ve telefonla arayan tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin duası bizi ayakta tutuyor. Herkese selamlar yakın zamanda görüşmek üzere” dedi.