'Galibiyet özlemi bitecek'

'Galibiyet özlemi bitecek'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Galibiyet hasretine Pınarbaşı karşısında son vereceklerini belirten Mevlana Yıldızspor’un hocası Gazi Dörtler,ligde iddialı olduklarını belirtti. 2.Amatör Kümede bu sezon ligde şampiyonluk yaşamak isteyen ve ligde henüz sadece 1 galibiyeti bulunan Sarı-Beyazlılar, ligin 5.haftasında Felahiye Belediyespor karşısında galibiyet hasretine son vermek için sahada olacak. Ligin 4.haftasında da Makfitspor’a 10-1 gibi farklı bir skor ile mağlup olarak puan kaybeden Mevlana Yıldızspor, Pınarbaşı maçıyla ligde çıkış yakalamaya çalışacak. Antrenmanlarına soluksuz devam eden Sarı-Siyahlılar, hanesine 3 puanı yazdırarak puanını 6’ya çıkarmayı hedefliyor.
Mevlana Yıldızspor’un hocası Gazi Dörtler, ligde şu ana kadar 1 galibiyet aldıkalrını ve ligin en çok gol yiyen takımı olduklarının altını çizdi. Dörtler,”2.Amatör Kümede yeni bir takımız. Başarının kısa zamanda geleceğine inanıyorum. Ligin 5.haftasında da Felahiye Belediyespor’u yenerek ligde çıkış yakalamak istiyoruz” dedi.
Mevlana Yıldızspor ile Felahiye Belediyespor, 2.Amatör Kümenin 5.haftasında karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele Pazar günü saat 13.00’de Felahiye Stadı’nda oynanacak.