Galatasaray'dan Halil Dervişoğlu Kayserispor'a gelir mi?

Kayserispor'da transfer tahtasının açılmasıyla birlikte sıra transfere geldi. Sarı-Kırmızılı takımın Galatasaray'dan Halil Dervişoğlu'na teklif sunduğu öğrenildi. Detaylar Kayseri Olayın Kayseri haberinde…

Galatasaray'dan Halil Dervişoğlu Kayserispor'a gelir mi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da transfer tahtasının açılmasıyla birlikte hareketli günler yaşanırken, Galatasaray’dan Halil Dervişoğlu gündeme geldi.

Sarı-Kırmızılı takım, transferin son günlerinde hata payını en aza indirgeyip, nokta atışı takviyeler yapmayı amaçlıyor. Kayserispor'da son olarak gündeme gelen Halil Dervişoğlu iddiası taraftarı ikiye böldü. Kayserispor’un Halil Dervişoğlu’na teklif sunduğunu gazeteci Salim Manav X hesabından duyurdu. Şu ana kadar yönetimden konuyla ilgili açıklama gelmedi. Taraftarlar, takıma daha yetenekli bir golcü istiyor. Bir kısım taraftar da Galatasaray’da forma şansı bulamayan Halil Dervişoğlu’nun gol sorununu çözebileceği yönünde görüş bildiriyor.

 

Halil Dervişoğlu’nun Kayserispor teklifini nasıl değerlendireceği merGalatasaray'dan Halil Dervişoğlu Kayserispor'a gelir mi?akla bekleniyor.