Flaş ! Vali açıkladı TIR'daki zula yakalandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda şehre uyuşturucu sokmaya çalışan 4 kişi yakalandı. Detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri haberinde.

Flaş ! Vali açıkladı TIR'daki zula yakalandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerde il dışından Kayseri'ye uyuşturucu madde sokmaya çalıştığı tespit edilen 4 kişiye, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 5 kilo uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2 polis ise hafif yaralandı.
Gözaltına alınan şahıslar işlemler için emniyete götürüldü.

Operasyona ilişkin paylaşım yapan Kayseri Valisi Gökmen, Kayseri’ye söz verdiğini ve kimsenin gençleri zehirlemesine izin vermeyeceklerini söyledi. Vali Çiçek paylaşımında, ““Kayseri'ye söz verdik.... Bu şehirde gençlerimizi zehirleyemeyeceksiniz. Bu sabah Emniyetimiz ilimize giren bir tırda zulalanmış 5 kilo metanfetamin yakaladı. Uyuşturucunun kökünü kazımak için gece gündüz durmadan çalışan zehir taciri alçaklara göz açtırmayan Kayseri emniyetini kutluyorum ve bir kez daha tekrarlıyorum; Hiç bir gencimizi uyuşturucuya feda etmeyeceğiz sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 

 

Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk de sosyal medya hesabından paylaşım yaparak polislerin kaza sonucu yaralandığını ifade etti.