Flaş! Sarız seçmenlerini yakından ilgilendiren karar çıktı!

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un öğle saatlerinde takipçisi olacağını söylediği son iki seçimde de Sarız'da oy kullanan 1.800 seçmenin seçmen kaydının silinmesi olayıyla ilgili karar çıktı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Flaş! Sarız seçmenlerini yakından ilgilendiren karar çıktı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un, öğle saatlerinde Sarız’da, “Biz oyumuza namus gibi sahip çıkarız arkadaşlar” sözleriyle gündeme getirdiği son iki seçimde de Sarız’da oy kullanan 1.800 seçmenin seçmen kaydının silinmesi olayıyla ilgili karar çıktı. Konuyla ilgili sosyal medyasından açıklama yapan MHP Milletvekili Baki Ersoy, seçmen silme işleminin iptal edildiği, Sarızlı vatandaşların bir önceki seçimde oy kullandıkları sandıkta yeniden oy kullanabileceklerini ifade etti. Ersoy, sosyal medya hesabından, “Sarız İlçemizde vatandaşlarımıza yapılan haksız oy silme işlemi itirazlarımız ile silinen oyların tamamı olumlu sonuçlanarak, bir önceki seçimde oy kullandıkları sandıkta tekrar oy kullanabilmelerini sağlamıştır. Biz vatandaşlarımızın oy kullanabilme demokratik haklarına namus gibi sahip çıkar,tüm oyunları da bozarız. Hukukun üstünlüğüne inanan insanlar olarak hayırlı olsun diyorum. Sevdamız Sarız Sevdamız Kayseri” ifadeleriyle gelişmeleri kamuoyu ile paylaştı. 

Flaş! Sarız seçmenlerini yakından ilgilendiren karar çıktı!Flaş! Sarız seçmenlerini yakından ilgilendiren karar çıktı!Flaş! Sarız seçmenlerini yakından ilgilendiren karar çıktı!