Flaş! Kayseri için çok önemli gelişme!

Kayseri'de binlerce istihdam oluşturacak özellikle de sanayicileri yakından ilgilendiren Kayseri için önemli konuda flaş bir gelişme yaşandı.

Flaş! Kayseri için çok önemli gelişme!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri’de binlerce istihdam oluşturacak özellikle de sanayicileri yakından ilgilendiren bir müjde verdi.
Kayserili sanayiciler uzun bir zamandır yeni bir Organize Sanayi Bölgesi kurulmasını bekliyorken, 1500 kişi yeni OSB’de fabrika binası sahibi olarak başvuruda bulunmuştu.
Güneşli taraflarında kurulması planlanan Kayseri’nin 4’üncü OSB’si için yasal süreç devam ediyorken, müjdeyi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç verdi.
Büyükkılıç, sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı: “Değerli Hemşehrilerim.. Kayseri’miz için bugünün ikinci güzel haberini de paylaşmak istiyorum. 4. Organize Sanayi Bölgesi için Tarım ve Orman Bakanlığı’mızdan da onay çıktı.”

Flaş! Kayseri için çok önemli gelişme!
İKİNCİ AÇIKLAMA KAYSO’DAN 
Konuyla ilgili ikinci açılama ise Kayseri Sanayi Odası tarafından yapıldı. Kayseri’nin yeni OSB’sinin haritasının da paylaşıldığı sosyal medya iletisinde şu ifadelere yer verildi: “4. OSB için Tarım ve Orman Bakanlığı’mızdan onay çıktı. Sanayicilerimize hayırlı olsun.  Desteklerinden dolayı Milli Savunma Bakanımız Sn. Hulusi Akar, Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Vahit Kirişçi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sn. Mehmet Özhaseki’ye teşekkür ederiz.”

Flaş! Kayseri için çok önemli gelişme!