Flaş! İYİ Parti'de istifa

İYİ Parti'nin kuruluşundan itibaren yer alan o isim zehir zemberek sözlerle istifasını açıkladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haber bülteninde.

Flaş! İYİ Parti'de istifa
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sebati Ataman’ın İYİ Parti İl Başkanlığı döneminde protokol ve özel kalemi olarak görev yapan ve partinin kuruluşundan itibaren görev alan Yavuz Yıldız partisinden istifasını açıkladı. 

Flaş! İYİ Parti'de istifa

İstifa sebebi olarak 2023 yılında yapılan seçimlerde genel merkezin tutarsız politikalarını gösteren Yıldız, “Yola çıktığımız ilk günden itibaren karşılaştığımız her türlü yafta, uğradığımız hakaretlere rağmen Genel Başkanımız Meral Akşener’e olan inanç ve güven ile tüm engellemelere rağmen büyük bir gayret ve cesaretle maddi ve manevi imkânlarımız ölçüsünde büyük bir öz veri ile karşılığında hiçbir bedel gözetmeksizin refah düzeyi yüksek, demokratik ve aydınlık bir Türkiye için özgür irade ve isteğimizle durmaksızın çalışmalarda bulundum. Çalmadığımız kapı girmediğimiz hane kalmadı.

‘Katledilen hayallerimiz İYİ partiden umut bekleyenleri umutsuzluğa sürüklemiştir’

2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim sürecinde ise genel merkezimizin tutarsız politikaları, milletvekili sıralamaları ve tercihlerinde üç beş kişilik dar bir yapının partimize daha yeni katılmış ve kendini karar verici pozisyonunda gören kişilerin,  partiyi adeta ele geçirdiğini, partimizin üst yönetimin demokrasiden uzak tepeden inmeci yaklaşımları siyasi ikbal ve her türlü menfaate tahvil edilerek harcanan parti içi demokrasi ve ülkemiz ve milletimiz adına katledilen hayallerimiz İYİ partiden umut bekleyen milyonlarca vatandaşımızı umutsuzluğa sürüklemiştir.” dedi.

Flaş! İYİ Parti'de istifa

Diğer yandan istifasını açıklayan Yıldız’dan dikkat çeken bir paylaşım daha geldi. Yıldız, Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Arıkan’a destek paylaşımı yaptı. 

İşte Yıldız'ın yaptığı o paylaşım karesi:

Flaş! İYİ Parti'de istifa