Flaş! İl Başkanı istifa etti... İşte yerine atanan isim

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Hacı Ali Demirkaya, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini açıkladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Flaş! İl Başkanı istifa etti... İşte yerine atanan isim

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Hacı Ali Demirkaya, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini açıkladı. Genel Başkan Ümit Özdağ, İl başkanlığı görevini Kurucu Teşkilat Başkanı da olan Anıl Tunç'a verdi.

Zafer Partisi İl Başkanı Hacı Ali Demirkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada istifa sebebini ise şöyle açıkladı. Demirkaya, "Zafer Partisini ve Kayseri Teşkilatını ailem olarak görmeme rağmen; egosunu tatmin etmeye çalışan, vizyonsuz bir kaç kişinin basit egoları, küçük hesapları, aylardır süregelen ihtirasları ve iftiraya uzanan dedikoduları maalesef bugün bu kararlara yol açmıştır." dedi.

Flaş! İl Başkanı istifa etti... İşte yerine atanan isim

Zafer Partisi İl Başkanı Hacı Ali Demirkaya'nın yerine ise Anıl Tunç İl Başkanlığı görevine getirildi. Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Zafer Partisi Kayseri il başkanlığında bölge başkanımız Haşim Günkaya’nın katılımı ile devir teslim töreni gerçekleştirildi. Genel başkanımız Ümit Özdağ, İl başkanlığı görevini Kurucu Teşkilat Başkanımız da olan Anıl Tunç'a verdi." ifadeleri yer aldı.

Hacı Ali Demirkaya'dan kamuoyu açıklaması

Hacı Ali Demirkaya kamuoyu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığının kurucu il yönetiminde 'Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı' ve akabinde 16 Mart 2023 tarihinden itibaren 'İl Başkanı' olarak devam eden görevim kendi isteğim ve talebim, Genel Başkanımızın oluru ile bugün itibariyle sona ermiştir.

Zafer Partisi kurulduğu ve üye olduğum günden beri doğru olduğuna inandığım "Atatürk Çizgisinde Türk Milliyetçiliği" yolunda maddi ve manevi olarak hiç bir fedakârlıktan kaçınmadım.

Partime dâhil olduğum ilk günden itibaren hiçbir mevki ve koltuk beklentim olmamasına rağmen doğru bildiğim değerleri savunmak adına da hiçbir görevden kaçınmadım.

Flaş! İl Başkanı istifa etti... İşte yerine atanan isim

Hatalı ve yanlış gördüğüm hususları uluorta dillendirmeden, kimseyi rencide etmeden çözmeye çalıştım, çözüm odaklı hareket ettim, yaş fark etmeksizin kimseye saygısızlık yapmadım, teşkilat ile istişare içinde hareket ettim.

Gözaltılara, tehditlere, baskılara boyun eğmedim, kimsenin adamı olmadım, kimsenin arkasından iş çevirmedim, kulisler ve dedikodular yapmadım, görevimi sadece Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ'a bağlı olarak talimatlarına uygun yerine getirdim.

Zafer Partisini ve Kayseri Teşkilatını ailem olarak görmeme rağmen; egosunu tatmin etmeye çalışan, vizyonsuz bir kaç kişinin basit egoları, küçük hesapları, aylardır süregelen ihtirasları ve iftiraya uzanan dedikoduları maalesef bugün bu kararlara yol açmıştır.

Bu sebeplerle iyi ve kötü günümde yanımda olan, emeklerini, maddi- manevi desteklerini esirgemeyen aileme, arkadaşlarıma, tüm il başkanlarıma ve tüm teşkilat mensuplarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."