Flaş gelişme! Özhaseki tüm programlarını iptal etti...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, tüm programlarını iptal etti. Özhaseki, Cuma günü Kayseri'ye gelmiş ve dün de bazı ziyaretler ve açılış programları gerçekleştirmişti. Özhaseki'nin bugün yapacağı programların iptal edildiği belirtildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Flaş gelişme! Özhaseki tüm programlarını iptal etti...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Cuma günü havayoluyla Kayseri'ye geldi. Özhaseki, havaalanında karşılandıktan sonra ilk olarak Dünya Ticaret Merkezi'ndeki Kitap Fuarına katıldı.
ÖZHASEKİ DÜN YOĞUN MESAİ YAPMIŞTI
Özhaseki, dün de Kayseri'de belediyelerin bazı açılış programlarında yer aldı. Mimar ve Mühendisler Grubu Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen  'Türkiye Yüzyılı'nda Yeşil Dönüşüm Zirvesi Kayseri' adlı programda konuşan Bakan Özhaseki,  "2053 Net Sıfır Emisyon ve Yeşil Kalkınma hedefimiz doğrultusunda, iklim değişikliğiyle mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayelerinde bir dünya markası olan Sıfır Atık ile de atıkların geri dönüşümünü bir yaşam tarzı hâline getirdik. Çocuklarımızın daha temiz ve sağlıklı bir dünyada yaşayabilmeleri için Yeşil Dönüşümü tüm sektörlerde yaygınlaştıracağız. #TürkiyeYüzyılı'nın iklim dostu, Sıfır Atık uyumlu şehirlerini birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Flşa gelişme! Özhaseki tüm programlarını iptal etti...

BELEDİYELERİN AÇILIŞ PROGRAMLARINA KATILDI
Bakan Özhaseki aynı zamanda hayırseverrler tarafından yaptırılan İbrahim Kendiroğlu İlkokulu, Murat Kantarcı Bilim ve Sanat Merkezi ve Süheyla Kantarcı Aile Sağlığı Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi'nin açılışına katıldı. Bakan Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlemesi tamamlanan Ali Dağı Mesire Alanı’nın Yenileme ve Genişletme Çalışmaları Tanıtım Programına da katıldı.

Flşa gelişme! Özhaseki tüm programlarını iptal etti...

Dün yoğun bir gün geçiren Özhaseki'ninb bugün yapacağı programlar ise ipral edildi. Özhaseki, bugün Millet bahçesi ve tramvay hattı inceleme programlarına katılacaktı. Bakan'ın aynı zamanda bugün Develi'de teröristlerce şehit edilen Veteriner Teknikeri Mikail Bozlağan'ın ailesini de ziyaret edeceği iifade edilmişti. Bu Ancak Özhaseki cephesinden yapılan açıklamaya göre hava durumundan dolayı programlar iptal edildive ileri bir tarihe ertelendi.

Flşa gelişme! Özhaseki tüm programlarını iptal etti...

Kayseri'de bugün yağışlı hava etkili. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri yağışlı havanın akşam 21:00'e kadar etkisini sürdüreceğini ifade etti.