Flaş gelişme! AK Partili ismin Meclis Üyeliği düşürüldü...

AK Parti Sarız Belediye Meclis üyesinin Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği düşürüldü. Detaylar, Kayseri Olay Haber merkezi tarafından hazırladığımız Kayseri haber bülteninde.

Flaş gelişme! AK Partili ismin Meclis Üyeliği düşürüldü...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 10 Temmuz Pazartesi günü gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak için toplanacak. Toplantı öncesi dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarız Belediye Meclis Üyesinin görevi sona erdi. Peki, o ismin Belediye Meclis Üyeliği neden düşürüldü?
Flaş gelişme! AK Partili ismin Meclis Üyeliği düşürüldü...Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısının gündem maddeleri arasında Meclis Üyeliği düşürülen Kürşat Erkek de var. Buna göre Meclis üyeliğinden düşürülen Kürşat Erkek’in yerine Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeliğinde görevin tamamlanması için üye seçimi yapılacak.
Flaş gelişme! AK Partili ismin Meclis Üyeliği düşürüldü...Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, “Meclis Üyesi Kürşat Erkek'in Meclis üyeliğinin düşürülmesinden dolayı boşalan Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeliğine kalan süreyi tamamlamak üzere, 5216 Sayılı Kanunun 15. maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 21. maddesine istinaden üye seçimi yapılmasına” yönelik Başkan Memduh Büyükkılıç imzalı talep gündeme gelecek. Konu, Pazartesi günü Meclis'te görüşülecek. 
Flaş gelişme! AK Partili ismin Meclis Üyeliği düşürüldü...ERKEK'İN MECLİS ÜYELİĞİ NEDEN DÜŞÜRÜLDÜ?
Diğer yandan Erkek'in Meclis Üyeliğinin neden düşürüldüğü merak konusu oldu. Kürşat Erkek’in, Meclis Üyeliğinin Sarız’da daha önce seçim sürecinde yaşanan bir tartışma sonrası devam eden mahkeme süreci sonrasında aldığı bir cezadan kaynaklı olduğu öğrenildi. 
Flaş gelişme! AK Partili ismin Meclis Üyeliği düşürüldü...