Fırtına ve sağanak yağış sonrası KCETAŞ'tan önemli duyuru!

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş bugün akşam saatlerinde etkili olan kısa süreli fırtına ve ardından başlayan sağanak yağış nedeniyle vatandaşlara önemli bir duyuru yaptı.

Fırtına ve sağanak yağış sonrası KCETAŞ'tan önemli duyuru!

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. (KCETAŞ), bugün akşam saatlerinde etkili olan kısa süreli fırtına ve ardından başlayan sağanak yağış nedeniyle vatandaşlara önemli bir duyuru yaptı. Şirket, yaşanan hava muhalefeti sebebiyle dağıtım bölgelerinde çeşitli elektrik kesintilerinin meydana geldiğini belirtti.

Şirket, elektrik kesintilerinin etkilerini en aza indirmek için tüm personelin seferber olduğunu vurgularken, vatandaşların sabırlı ve anlayışlı olmasını istedi. KCETAŞ, kesintilerin en kısa sürede giderilmesi için saha ekiplerinin yoğun bir şekilde çalıştığını belirtti.

KCETAŞ tarafından yapılan açıklamada, "Değerli Tüketicilerimiz; yaşanan hava muhalefeti sebebiyle dağıtım bölgemizde muhtelif elektrik kesintileri yaşanmaktadır. Bu sebeple çağrı merkezimizde aşırı bir yoğunluk yaşanmakta ve bekleme süreniz uzamaktadır. Çağrı merkezi personelimiz görevinin başında ve saha ekiplerimiz şuan sahada var güçleriyle çalışmalarını sürdürmektedirler. Anlayışınız için teşekkür ederiz," ifadelerine yer verildi.

Fırtına ve sağanak yağış sonrası KCETAŞ'tan önemli duyuru!