Fırat'ın Kardeşleri'nin 100'üncü yıl hedefi!

Fırat'ın Kardeşleri Platformu her yıl olduğu gibi bu yılda farklı illerde çocuklara eğitim desteğini sürdürdü. Diğer yandan Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle belirlenen hedef de kamuoyuna açıklandı.

Fırat'ın Kardeşleri'nin 100'üncü yıl hedefi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

PKK yandaşlarınca 2015 yılında Ege Üniversitesi’nde çıkan bir kavgada öldürülen Tarih Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısını yaşatmak için kurulan “Fırat’ın Kardeşleri Platformu” her yıl olduğu gibi bu yılda yardım faaliyetlerini sürdürüyor.
Fırat'ın Kardeşleri'nin 100'üncü yıl hedefi!
Gönüllü üniversite öğrencileri, avukatlar öğretmenler, bürokratların öncülüğünde başlatılan Türkmen çocuklara yönelik yardım kampanyaları her geçen yıl daha da artarak devam ediyor.
100. YIL HEDEFİ
Fırat'ın Kardeşleri Platformu Cumhuriyet’in 100’üzüncü yılına yönelik de hedef belirledi. Platformdan yapılan açıklamada şu ifadeleri kullanıldı: Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılında: 100 Öğrenciye eğitim bursu vericeğiz. 1000 Öğrenciye kırtasiye yardımı yapacağız. 1000 Aileye gıda yardımı yapacağız. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Platform kamuoyuna da çağrı yaparak, yapılan çalışmalara destek istedi. 
Fırat'ın Kardeşleri'nin 100'üncü yıl hedefi!Fırat'ın Kardeşleri'nin 100'üncü yıl hedefi!Fırat'ın Kardeşleri'nin 100'üncü yıl hedefi!Fırat'ın Kardeşleri'nin 100'üncü yıl hedefi!