Filistin için asker olmak istiyorlar!

Kayseri Develi Anadolu Gençlik Derneği gönüllüleri bugün Filistin'e gönüllü birer nefer olarak gitmeye hazır olduklarına dair Develi Askerlik şubesine dilekçe verdiler. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Filistin için asker olmak istiyorlar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri ili Develi ilçesi Anadolu Gençlik Derneği gönüllüleri bugün Filistin'e gönüllü asker olarak gitmek istediklerini Develi Askerlik şubesine verdikleri dilekçe ile bildirdi.

Dernek gönüllüleri yaptıkları açıklamada: "Kayseri  Develi Anadolu Gençlik Derneği gönüllüleri olarak bugün Filistin'e gönüllü birer nefer olarak gitmeye hazır olduğumuza dair dilekçemizi Develi Askerlik şubesine teslim ettik. Daha önce; yapılan mitinglere katılarak, Cilvegözü sınır kapısına yürüyerek koymuş olduğumuz tepkimizi bugün daha da ileriye taşıyarak Türk Silahlı Kuvvetler öncülüğünde yapılacak bir operasyona gönüllü olarak katılmaya hazır olduğumuzu belirttik. Biz biliyoruz ki Siyonist İsrail bir gün yerle bir olacak. Bu zulüm bir son bulacak ve Kudüs özgürlüğüne kavuşacaktır." ifadelerine yer verdi.