Filistin'e yürüyenler prosedüre takıldı!

Kayseri'den 15 Ekim tarihinde yürümeye başlayan ve Kudüs'e gideceklerini açıklayan kafile bugün Hatay Cilvegözü Sınır Kapısına ulaştı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Filistin'e yürüyenler prosedüre takıldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'den 15 Ekim tarihinde yürümeye başlayan ve Kudüs'e gideceklerini açıklayan kafile bugün Hatay Cilvegözü Sınır Kapısına ulaştı. Kafile sınır kapısından geçiş izni alamadıkları için yolculuklarının Cilvegözü sınır kapısında son bulduğunu bildirdi.

Kafile Cilvegözü sınır kapısında yaptığı basın açıklamasında ise şu ifadelere yer verdi: "Rahman Rahim olan Allah'ın adıyla. Kudüs yürekli milletim, değerli basın mensupları Siyonist İsrail terör örgütünün Filistin topraklarında 75 yıldır uygulamakta olduğu işgal ve teröre dur diyebilmek için Kayseriden yaya olarak Filistin'e, Gazze'ye, Kudüs'e, Mescidi Aksaya başlattığımız yürüyüşün sonunda cilvegözü sınır kapısına geldik. Yetkililerle yaptığımız görüşme neticesinde, sınırdan geçiş musadesi alamadık. Bu yürüyüş çok meşakkatli oldu, ayaklarımız patladı, hasirlarda yattık, ama Gazze'de ki çocukların ve müslüman kardeşlerimizin acısının yanında bizim acımızın önemi yoktu. Yolda fakirin tablasındaki simitleri bize vermesi, hiç bir şeyi olmayan insanların çorba ikramı, mayamızın sağlam olduğunu gösterdi. Biz bize düşeni yaptık, o halde bizi hayal kırıklığına uğratan sizler görevinizi yapın ve Terörist israil'in, su başındaki çocukları bombalamasını önleyin. Lanetli siyonist yahudinin Gazze'yide işgalci israil'e katma niyetini biz görüyoruz, siz görmüyormusunuz? Hastane, okul, cami, kilise bombalayan, insanlık suçu işleyen bu vampirler daha da alçalarak bu vahşetlerini bir kutlamaya dönüştüren bu teröristlere gereğini yapın. Uyanın! Ey İslam ülkelerini yöneten liderler ve halkları, arzı mevut hayaliyle Israil'in kapımıza dayanmasını mı bekliyorsunuz? O toprakların gerçek tek ve yegane sahibi ve Baş kenti KUDÜS olan FİLİSTIN DEVLETİNİN kurulması için gerekeni yapın, devletimizin gereğini yapacağına inanmak istiyor ve size yalvarıyoruz, bizim beklemeye tahammülümüz kalmadı."