Filenin vekili!

Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Talas'ta vatandaşlar ile bir araya gelip keyifli zaman geçirdi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Filenin vekili!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu bu kez de vatandaşlarla voleybol maçı yaptı. Talas ilçesine bağlı Sakaltutan Mahallesi’ni ziyaret eden Milletvekili Çopuroğlu, mahalle sakinleri ile keyifli dakikalar yaşadı. Renkli ve heyecan dolu bir atmosferde gerçekleşen etkinliğe katılan Milletvekili Çopuroğlu, mahalle sakinlerini bir araya getirip, dostluğu pekiştirdi. Maçın sonunda kazananın dostluk olduğunu söyleyen  Çopuroğlu, "Sporun bir araya getirici gücünü görmek harika. Sakaltutan Mahallesi sakinleri ve spor severlerle bir arada olmak benim için büyük bir mutluluk. Dostluk ve dayanışma, toplumumuzun temel değerlerinden biridir. Bugün burada bu değerleri bir kez daha yaşatmış olduk" dedi.

Etkinliğe katılan mahalle sakinleri de bu tür organizasyonların mahallelerine pozitif bir enerji getirdiğini ve insanları bir araya getirerek daha sağlam bir toplumsal bağ oluşturduğunu vurgulayarak, "Bu voleybol maçı, Sakaltutan Mahallesi'nin birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdi ve milletvekili Şaban Çopuroğlu'nun mahalle sakinleriyle olan yakın ilişkisini bir kez daha gözler önüne serdi. Spor ve dostluk dolu bu güzel gün, gelecek etkinlikler için de umut vaat ediyor" şeklinde konuştu.
Filenin vekili!

Filenin vekili!
Filenin vekili!