Feryat Gökdoğan: Dünyada hiçbir ülke Türkiye'nin gösterdiği performansı gösteremezdi

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen asrın felaketi hakkında Milli Beka Hareketi Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feryat Gökdoğan, açıklamalarda bulunarak böyle bir felakette hala siyaset peşinde olanları eleştirdi

Feryat Gökdoğan: Dünyada hiçbir ülke Türkiye'nin gösterdiği performansı gösteremezdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Asrın felaketinde devletin, halkın yanında olduğunu vurgulayan Feryat Gökdoğan, “Türkiye Cumhuriyeti dünya üzerinde eşi benzeri çok az görülen yüzyılın felaketini yaşarken halkın dertlerini değil de kendi siyasetini düşünen siyasetçilerin açıklamalarını gördükçe Cumhur ittifakına olan güvenimiz arttı. 6’lı masa ve bileşenlerinin ilk günden itibaren halkın yaralarını sarmak yerine yanlarında götürdükleri kişiler ile tiyatro videolar mizansenler üretmeye çalışması yardım seferberliği başlatan Türk halkına böyle bir muhalefet yakışmıyor dedirtti.” dedi.


“Muhalefet algı peşindeydi”
Süleyman Soylu’nun deprem bölgelerinde yaptığı çalışmaların yadsınmaması gerektiğini belirten Gökdoğan, “Depremin ikinci günü Maraş bölgesine vardık ve çalışmaları yerinde gördük. İçişleri bakanımız Süleyman Soylu’nun koordinasyonunda Maraş ikinci gün elektrik hizmetinin verildiği dağ köylerine kadar malzemelerin iletildiği bir bölge olarak gözümüze çarptı. Aksaklıklar yok muydu tabi ki vardı. Deprem planlamasında 10 illik 420 km’lik bir fay çalışmasını yapmak kolay değil. Hatta Dünya’da hiçbir ülke Türkiye’nin gösterdiği performansı halkıyla beraber gösteremezdi. Devlet millet el ele bir seferberlik halindeyken Muhalefet algı ve siyasi rant peşinde koşmakla meşguldü.” diye konuştu.

“Allah ondan razı olsun”
İlk günden itibaren çalışmaları izlerken Maraş’ta inanılmaz bir koordinasyon olduğunu söyleyen Gökdoğan, Süleyman Soylu uyumadan her yere adım adım giderek yetişmeye çalıştığını belirterek, “Allah ondan razı olsun” ifadesini kullandı..


“20 yıldır olduğu gibi yine hüsranla karşılaşacaklardır”
Gökdoğan, “Hatay’a yardım gitmiyor yalanıyla insanları kandırmaya çalışırken Konya Belediyesi Hatay’a ilk gelip çalışmaya başlayan belediyeydi. Su hatlarını bile onardılar İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu hizmete çökmeye çalıştı. Daha bunun gibi yüzlerce örneğin olduğu bir süreç yaşadık yaşıyoruz. Bazı zamanlar siyasetin değil birlik ve beraberliğin zamanıdır. Sosyal medya ile sokağı karıştıranlar 20 yıldır olduğu gibi yine hüsranla karşılaşacaklardır.” ifadelerinde bulundu.