Fenerbahçe bugün Kayseri'ye geliyor!

Fenerbahçe Voleybol bugün Kayseri'de. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Fenerbahçe bugün Kayseri'ye geliyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Fenerbahçe Voleybol bugün Develi ilçesi Şehit Murat Kocatürk Kapalı Spor Salonu’nda Develi Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17.00'da başlayacak.

Fenerbahçe Voleybol resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla maçın TVF Voleybol TV'den naklen yayınlanacağını ve bilet satışlarının gişeden yapılacağını duyurdu.

Fenerbahçe bugün Kayseri'ye geliyor!

Develi Belediyesi ise maç için saat 16.00'da belediye tarafından Cumhuriyet Meydanı'ndan servis kaldırılacağını duyurdu. Belediye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Ülkemizde voleybolun en üst düzey ligi olan 2023-2024 AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Develi Belediye Sporumuz, 21 Ocak Pazar Günü saat: 17:00’da ilçemiz Şehit Murat Kocatürk Kapalı Spor Salonu’nda Fenerbahçe Parolapara ile karşı karşıya gelecektir. Maça ulaşım sağlayamayan hemşerilerimiz için de belediyemiz tarafından saat 16:00’da Cumhuriyet Meydanından servis kaldırılacaktır. Tüm hemşerilerimizi takımımıza destek olmaya bekliyoruz."

Fenerbahçe bugün Kayseri'ye geliyor!

Diğer yandan maçı Youtube üzerinden seyretmekten isteyen vatandaşlar için belediye link paylaşımı yaptı. Belediye, 'Ayrıca maçı aşağıdaki sayfadan canlı olarak izleyebilirsiniz.' dedi. Link için TIKLAYIN