Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım Kayserili ismin elini itti!
Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım ve Kayserili ismin arasında geçen tartışma dikkat çekti. Kayseri Fenerbahçeliler Derneği tarafından konu hakkında açıklama yapılırken, 'Tüm dernek üyelerimize yapılmış bir hareket olarak görüyoruz' ifadelerine yer verildi.
Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Faruk Ilgaz tesislerinde program düzenledi. Kayseri Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ahmet Ersin Yaşar ve Başkan Yardımcısı Atila Işıklı’da düzenlenen programa katılırken, Aziz Yıldırım ile yaşanan olay hakkında açıklama geldi.
Açıklama yayınlandı
Kayseri Fenerbahçeliler Derneği tarafından yapılan açıklamada, “Sosyal Medya'ya yansıyan Dernek Başkanımız hakkında çıkan haberler doğrultusunda, bilgi kirliliği ve yanlış anlaşılmalara son vermek için biz dernek üyeleri olarak bu açıklamayı yapma gereği duyduk” denildi.
İddialar doğrulandı
Diğer yandan Aziz Yıldırım ve Dernek Başkanı Ahmet Ersin Yaşar arasında yaşanan olay doğrulanırken, şu ifadelere yer verildi;
“16 Mayıs 2026 Cumartesi günü Fenerbahçe Faruk Ilgaz tesislerinde Başkan adayımız Sayın Aziz Yıldırım'ın düzenlemiş olduğu toplantıya, davet üzerine Dernek Başkanımız Ahmet Ersin Yaşar ve Başkan Yardımcımız Atila Işıklı derneğimizi temsilen katılmışlardır. Camiamızın kenetlenmesinin gerektiği, Birlik ve Beraberliğin vurgulandığı toplantıda Dernek başkanımızın samimiyetle uzattığı eli, Efsane Başkanımız Aziz Yıldırım'ın elinin tersi ile itmesini;
25 yıldır fahri olarak Fenerbahçe için emek veren, her platformda kulübümüzün bayrağını en yukarılara taşımaya çalışan, her şeyden önemlisi bir Fenerbahçe aşığı olan başkanımıza yapılan yakışıksız ev sahibi davranışını esefle kınıyor, birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bu yapılan hareketin sadece dernek başkanımıza değil, tüm dernek üyelerimize yapılmış bir hareket olarak görüyoruz.”
‘Fenerbahçe’nin menfaatleri için hazırız’
Açıklama, “Unutmayalım ki; Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da Fenerbahçe'nin menfaatleri için her zaman bir olmaya hazırız. Yeter ki kişisel menfaatler ve çatışmalar Fenerbahçe'nin önüne geçmesin” diyerek sonlandırıldı.
