Felaketten kıl payı kurtulduk! İlçe merkezine uçtu

Kayseri'nin Develi ilçesinde freni patlayan kamyon, ilçe meydanına uçtu. Kazada sürücü yaralanırken, meydanda kimsenin olmaması faciayı önledi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Felaketten kıl payı kurtulduk! İlçe merkezine uçtu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Develi ilçesinde freni patlayan kamyon, ilçe meydanına uçtu. Kazada sürücü yaralanırken, meydanda kimsenin olmaması faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre, Kozan Caddesi üzerinde seyreden Kalender G. idaresindeki buğday yüklü 38 FT 626 plakalı kamyonun freni patladı. Bir süre cadde üzerinde seyreden kamyon, meydana uçarak devrildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Kalender G. ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Devrilen kamyonet vinç yardımı ile kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, kazanın sabah saatlerinde meydana gelmesi ve meydanın boş olması faciayı engelledi.

Diğer yandan 2019 yılında da Develi ilçesinde benzer bi kaza olmuştu. Kontrolden çıkan çekirdek yüklü kamyonun neden olduğu kaza sonrasında ortaya çıkan manzara görenleri dehşete düşürmüştü ve kaza 2 kişi hayatını kaybetmişti. Aşık Seyrani Tekir Caddesi'nde meydana gelen olayda C.Ç.'nin kullanmış olduğu çekirdek yüklü kamyon, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucunda önce park halindeki 3 araca ardından da bir apartmana çarparak durabildi. Felaketten kıl payı kurtulduk! İlçe merkezine uçtuÇarpmanın etkisiyle kamyon yan yatarken, çekirdekler etrafa saçıldı. Kamyonun neden olduğu kaza adeta savaş alanını andırırken, kazada kamyon şoförü C.Ç. ve ismi belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetti. Yaralı İ.A. ise ambulansla Develi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetkililer, kazayla ilgili işlem başlatırken, enkaz kaldırma çalışmaları ise devam ediyor.

 

Felaketten kıl payı kurtulduk! İlçe merkezine uçtu