Fehmi Kuş'un sağlık durumu nasıl?

Kayserispor'un eski teknik direktörlerinden Fehmi Kuş, geçtiğimiz haftalarda başarılı bir operasyon geçirmişti. Kalça kireçlenmesinden dolayı ameliyat olan Kuş'a, Spor Adamları Derneği Başkanı Halil Severcan ve Kayserili ses sanatçısı Erdal Sarıboğa, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Detaylar Kayseri Haberinde...

Fehmi Kuş'un sağlık durumu nasıl?

Kayseri’nin duayen spor adamı Fehmi Kuş’un sağlık durumu nasıl?

Geçtiğimiz haftalarda kalça kireçlenmesinden dolayı ameliyat olan tecrübeli teknik direktöre geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor. Kayseri Spor Adamları Derneği Başkanı Halil Severcan ve Kayserili ses sanatçısı Erdal Sarıboğa, hastaneye giderek, Kayserispor'un eski teknik direktörü Fehmi Kuş'a geçmiş olsun dileklerini sundu.

Sarıboğa, sosyal medya hesabından şu ifadelerini kullandı: ‘Kayseri ziyaretimde hocaların hocası Kayserinin amatör ve profesyonel futboluna emeği geçmiş değerli hocam Fehmi Kuş 'u kıymetli başkanım Halil Severcan’la birlikte geçirmiş olduğu ameliyat nedeniyle ziyaret ettik tekrar geçmiş olsun diyor tez zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum.’ Fehki Kuş’un tedavisinin sağlıklı bir şekilde iyiye gittiği öğrenildi.

Kayseri Olay olarak bir kez daha Kayseri’nin değerli spor adamı Fehmi Kuş’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.