Facebook, İntagram çöktü mü? Sosyal medyaya girilemiyor

Milyonlarca kişinin kullandığı popüler sosyal medya ağları çöktü mü? Birçok vatandaş akşam saatlerinde sosyal medyaya giremedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Facebook, İntagram çöktü mü? Sosyal medyaya girilemiyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Dünyanın popüler sosyal medya platformları arasında yer alan ve milyonlarca kişinin aktif olarak kullandığı Facebook ve İntagram çöktü mü? Akşam saatlerinde söz konusu sosyal medya platformları kullanılamaz hale geldi. 

Facebook, İntagram çöktü mü? Sosyal medyaya girilemiyor

Meta bünyesinde faaliyet gösteren uygulamaları kullananlar ya uygulamadan çıkarıldı' ya da sayfa yenilenmiyor uyarısı aldı. Kayseri'de de vatandaşlar sosyal medya şoku yaşadı. Mesencer uygulamasında da ayrıca hizmet veremez hale geldi. Vatandaşlar paylaşım yapamadı, sayfa yenileyemedi ve aynı zamanda mesaj gönderemedi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, milyonlarca kullanıcının merakla beklediği açıklamayı X hesabından yaptı ve şu ifadelere yer verdi: 'Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezimizin yapmış olduğu incelemeler neticesinde Instagram ve Facebook'ta gerçekleşen hizmet kesintisinin global kaynaklı olduğu tespit edildi.'