'Ey halkım artık görelim, parti devletine son verelim!'

CHP Kayseri Milletvekili adayı Avukat Zülküf Arslan, Büyükşehir Belediye İtfaiyesinin AK Parti'nin seçim çalışmalarında kullanıldığını belirterek, bu duruma tepki gösterdi. Arslan'a bir isim daha destek verdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Ey halkım artık görelim, parti devletine son verelim!'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili adayı Avukat Zülküf Arslan, Büyükşehir Belediye İtfaiyesinin AK Parti’nin seçim çalışmalarında kullanıldığını belirterek, bu duruma tepki gösterdi.  Biz kendi imkanlarımızla çalışma yaparken, AKP reklamlarını İtfaiye ekiplerine yaptırıyor” diyen Arslan, “Artık parti devletine dur diyelim. ‘Vur de vuralım’ diyen trollere ‘onun da zamanı gelecek’ diyerek milletimizi tehdit eden Kayseri milletvekili adayının afişleri, vergilerimiz kullanılarak Kayseri Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince asılıyor. Sana söz parti devleti sona erecek” diye konuştu.
Meydan'da AK Parti'ye afiş tepkisi: Ey halkım artık görelim, parti devletine son verelim!“EY HALKIM ARTIK BUNU GÖRELİM, BİZ ARTIK PARTİ DEVLETİNE SON VERELİM”
Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İtfaiye ekiplerince AK Parti Milletvekili adayı Bakan Hulusi Akar’ın seçim afişinin asılmasına tepki gösteren CHP Milletvekili adayı Avukat Zülküf Arslan, “Kayseri meydanındayız gece saat 11 :30. Biz kendi emeğimizle, kendi gayretimizle, kendi finansımızla reklam faaliyetlerimiz sürdürürken AKP kendi reklamlarını kime yaptırıyor? Görmüş olduğunuz gibi Kayseri Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine yaptırıyor. Artık bu ülkede parti devletine son verilecek. Artık bu ülkede yolsuz düzene son verilecek. Görmüş olduğunuz gibi herkes kendi emeğiyle reklamlarını yaparken AKP ne yapıyor? Kayseri Büyükşehir Belediyesine bağlı olan itfaiye ekibini almış, kendi reklamını yaptırıyor. Ey halkım artık bunu görelim, biz artık parti devletine son verelim. Yeter söz milletin olsun.
Meydan'da AK Parti'ye afiş tepkisi: Ey halkım artık görelim, parti devletine son verelim!
ARIKAN'DAN DA DESTEK GELDİ
Diğer yandan Millet İttifakı bünyesinde yer alan Gelecek Partisi kontenjanından CHP listesine Milletvekili adayı gösterilen Zülküf Arslan’a, CHP’nin bir diğer Milletvekili adayı Saadet Partili Mahmut Arıkan da destek verdi. Arslan’ın tepkisini paylaşan Arıkan, “Çok kötü hareketler!” ifadelerini kullandı. 
Meydan'da AK Parti'ye afiş tepkisi: Ey halkım artık görelim, parti devletine son verelim!