Evsen uyardı 'Çatlak olan evlere girmeyin!'

Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen, Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5.5 şiddetindeki depremle ilgili olarak, Evlerinde hasar olan vatandaşlar bir süre evlerine girmesin dedi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde...

Evsen uyardı 'Çatlak olan evlere girmeyin!'

Adana’nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem, Adana çevresindeki diğer iller ve Kayseri’de de hissedildi. 08:45’te meydana gelen depreme ev ve işyerlerinden yakalanan Kayserililer de sokağa döküldü. Deprem anı da işyerlerinin kamerasına yansıdı. 5.5 büyüklüğünde olan depremin artçı sarsıntıları halen devam etmekte. 

Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen, Adana’nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5.5 şiddetindeki depremle ilgili olarak, "Evlerinde hasar olan vatandaşlar bir süre evlerine girmesin" dedi.

Adana’nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5.5 şiddetindeki deprem Kayseri’de de hissedildi. Depremin ardından açıklamalarda bulunarak vatandaşları uyaran Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen, "Savrun fayının batı yönünde 5.5 büyüklüğünde bağımsız bir deprem meydana gelmiştir. Evlerinde hasar olan vatandaşların bur süre evlerine girmemeleri gerekir. Çok geçmiş olsun" dedi.