Evlatlarının gününü böyle gördüler

Hafta sonu Kayseri Adliyesi'nde Kayseri CHP Milletvekilleri Aşkın Genç ve Mahmut Arıkan'ın mazbata törenindeki duygusal anları ile ilgili haberimizin detayı Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Evlatlarının gününü böyle gördüler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Kayseri Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili seçilen CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve CHP Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan Kayseri Adliyesi’nde hafta sonu düzenlenen törende mazbatalarını almışlardı. 
Hafta sonu yapılan mazbata töreninden ailelerini kürsüye davet eden CHP Milletvekilleri Aşın Genç ve Mahmut Arıkan mazbata töreninde duygusal anlar yaşadılar. CHP’li vekillerin mazbatalarını alırken ortaya çıkan tablo anılarda güçlü bir hatıra olarak yer aldı. Mazbatalarını anne ve babalarının ellerinden alan CHP’li vekillerden Milletvekili Aşkın Genç şunları söyledi; “Sözlerime başlamadan önce müsaade ederseniz sevgili babam ve annemi de kürsüye davet etmek istiyorum yanıma. Müsaade ederseniz bir de mazbatamı sevgili babamın ve annemin elinden almak istiyorum. Duygularımı bağışlayın. Kusura bakmayın. Biraz duygusalım bugün. Sevgili dostlar, ben hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Evlatlarının gününü böyle gördüler
CHP Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan’da kürsüye anne, babası ve eşini davet ederek mazbatasını ellerinden aldı. Milletvekili Arıkan duygu yüklü anlarını şu şekilde ifade etti; “Yine Aşkın vekilimin de olduğu gibi kıymetli annem, kıymetli babam üzerine çok büyük emeği olan, bizi bugünlere getirmekte çok ciddi gayretler gösteren kıymetli büyüklerimi buraya davet ediyorum. Mazbatayı onlardan almak istiyorum. Kıymetli eşimi davet ediyorum” dedi.

Evlatlarının gününü böyle gördüler