Evinde ölü bulundu!

Kişisel gelişim kitaplarıyla bilinen psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, İstanbul Beşiktaş'taki evinde ölü bulundu.

Evinde ölü bulundu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, evinde ölü bulundu. Alışverişten dönen 83 yaşındaki Cüceloğlu’nun eşi Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu''nun, kocasının cansız bedeniyle karşılaştığı belirtildi. İlk incelemelere göre  Cüceloğlu’nun evde düşerek hayatını kaybettiği ifade edildi.

BAKAN KOCA'DAN CÜCELOĞLU PAYLAŞIMI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Doğan Cüceloğlu’nun vefat haberinin ardından şu paylaşımı yaptı:  Annen yok, kimsen yok.” Ünlü psikoloğumuz Doğan Cüceloğlu annesinin ölümünü anlatırken bu cümleyi kullanırdı. Bugün, hayatına dokunduğu insanları üzecek bir haber aldık: Hocamız aramızdan ayrıldı. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum.

DOĞAN CÜCELOĞLU KİMDİR?

İletişim psikolojisi uzmanı Doğan Cüceloğlu, 40’tan fazla bilimsel makalesi ve çok sayıdaki kişisel gelişim kitabı ile tanınıyor. Mersin’in Silifke ilçesinde 11 çocuklu bir ailenin 11. çocuğu olarak dünyaya gelmiş ve ortaokulu orada bitirmiştir. Ankara ve Kırklareli’de liseyi bitirip İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun Cüceloğlu, ABD’de Illinois Üniversitesi’nde Bilişsel Psikoloji doktorasını yaptı.