Etkinlik Sendikası'ndan Başkana ziyaret

Geçtiğimiz pazar günü 1. Olağan Genel Kurulunu yaparak il başkanını seçen Etkinlik Sendikası il yönetiminden ziyaret. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Etkinlik Sendikası'ndan Başkana ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Gecçtiğimiz pazar günü 1. Olağan Genel Kurulunu yaparak il başkanını seçen Etkinlik Sendikası il yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti. 
Etkinlik Sendikası İl Yönetimi Başkanı Mustafa Tokgöz ve yönetimi Başkan Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret ederek ilerleyen zamanlarda hayata geçirecekleri projeleri için Başkan Büyükkılıç ile görüş alışverişinde bulundular.
Ziyareti Başkan Memduh Büyükkılıç sosyal medya hesabında duyurdu; “Etkinlik Sendikası Kayseri İl Başkanı Mustafa Tokgöz ve sendika yönetimi belediyemizi ziyaret etti. Ziyaretleri için Başkan Tokgöz ve yönetimine teşekkür ediyorum.”
Tüm Etkinlik Sektörü İşveren Sendikası Kayseri’de Etkinlik Sendikası İl Başkanlığı ve yönetiminin seçimi için 23 Temmuz Pazar günü 1. Olağan Genel Kurulunu yapmış ve İl Başkanlığına görevine Mustafa Tokgöz seçilmişti.