Estetik faciası 2: Estetik operasyon kör etti!

Kayseri'de 42 yaşındaki 3 çocuk annesi Ahu Gültekin'in hayatını kaybettiği burun ameliyatından haberinin ardından bu kez de güzellik merkezinde estetik operasyon yaptırdığı belirtilen bir kişi kör oldu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Estetik faciası 2: Estetik operasyon kör etti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de peş peşe estetik faciası haberleri gelmeye başladı. Kayseri’de 42 yaşındaki 3 çocuk annesi Ahu Gültekin’in Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde geçirdiği burun ameliyatı sonrasında hayatını kaybetmesinin ardından bir vatandaşın da geçirdiği operasyon sonrası kör olduğunu öne sürüldü. İddiaya göre; özel bir muayenehaneye giden vatandaş dermal dogu yaptırmak istedi. Konunun uzmanı olmayan bir pratisyen hekim tarafından uygulanan yöntem sonrasında vatandaşın görme yetisini kaybettiği belirtiliyor. 
Konunun uzmanları ise vatandaşları uyarıyor. Gerek sağlık gerekse de estetik gerekçelerle yaptırılacak olan operasyon sırasında veya sonrasında birçok komplikasyonun ortaya çıkabileceğini belirten uzmanlar yalnızca yetkili kişilere müracaat edilmesinin önemine dikkat çekiyor.