Esnaf temsilcilerinin ilk icraatı: ATM

KESOB'ta bir süre önce yapılan seçimin ardından koltuğa oturan Başkan Şeyhi Odakır, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan ile ATM önünde poz vererek, 'Esnaf sanatkarlarımızın sicil harç bedellerini daha kolay ve hızlı yatırabilmeleri için birlik hizmet binamızın karşısına Banka ATM'si konulmuş olup, ATM faaliyete geçmiştir' ifadelerini kullandı.

Esnaf temsilcilerinin ilk icraatı: ATM
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde (KESOB) bir süre önce yapılan seçimin ardından yeni Başkan Şeyhi Odakır oldu. Odakır ve yönetimin ilk icraatı da belli oldu. Odakır, seçim sürecinde kendisini destekleyen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan ile birlikte ATM önünde poz vererek, bundan sonraki süreçte esnafların harç bedellerini kolay ve hızlı yatırailecekleri yönünde mesaj paylaştı.

'ESNAFLARIN SİCİL HARÇ BEDELLERİNİ DAHA HIZLI YATIRABİLMELERİ İÇİN...'

KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Esnaf Sicil Müdürlüğünde tescil, tadil ve terk işlemi yaptıran esnaf sanatkarlarımızın sicil harç bedellerini daha kolay ve hızlı yatırabilmeleri için Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizin girişimleri neticesinde Birlik Hizmet Binamızın karşısına Halk Bankası ATM'si konulmuş olup ATM faaliyete geçmiştir. ATM'nin konulmasında başta Halk Bankası Bölge Koordinatörü Hakan Yılmaz Kefkir olmak üzere tüm emeği geçenlere esnaf sanatkarlarımız adına teşekkür ederiz.

ATM'li poza bazı çevreler ise tepki gösterdi. Yaşanan ekonomik sıkıntılara ve her geçen gün düşen alım gücüne dikkat çeken bazı çevreler, "Esnaflar işsizlikten yana dert yanarken, kepenk kapatırken, işçi çıkarırken, alım gücü her geçen gün düşerken esnaf temsilcilerinin yeni döneme dair ilk icraatı ATM! Para kazanamayan esnaf ATM'de ne yapsın?" ifadelerini kullandı.