Ülkü Ocakları eski Başkanı İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanı oldu!

İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanı Erhan Özhan oldu.

Ülkü Ocakları eski Başkanı İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanı oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanı belli oldu. İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erhan Özhan, yeni ilçe başkanı olarak atandı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Özhan, “Bünyan için Yeniden Bismillah. Teşkilat Başkanımız Sn Koray Aydın’ın teklifi, Genel Başkanımız Sn Meral Akşener’in oluru ile İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanı olarak vazife üstlenmiş bulunuyorum. Dava arkadaşlarımızla ve Bünyanlı hemşerilerimle istişareler neticesinde yönetimimizi oluşturup, Bünyan için yeniden Bismillah diyeceğiz. Sevgiler, saygılar sunuyorum. 

Erhan ÖZHAN kimdir?

İki dönem Bünyan İl Genel Meclis Üyeliği de yapan (Konaklı) Mustafa Özhan’ın ve Ayfer Özhan’ın (Eski Nüfus Müdürü Süksünlü Salih Ulusoy’un kızı) evladı olarak 1985 yılında Bünyan’da dünyaya geldi. 
İlk, orta ve lise öğrenimini Bünyan Namık Kemal İlköğretim Okulunda ve Bünyan Anadolu Lisesinde tamamladı. 

Ankara Üniversite Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan Özhan, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Pedagojik Formasyon eğitimi almıştır. Yeminli Tercümanlık ve İngilizce Öğretmenliği yeterliliklerine sahiptir.

Yeniden Serdengeçti Dergisinin Genel Yayın Yönetmenliğini yaptı ve aynı zamanda bu dergide yazılarını yayınladı.  “Ülkü Ocakları”, “Sungur” ve “Kısık Sesler” , yazılarının yayınlandığı dergiler arasındadır. Kültür, edebiyat ve siyaset üzerine yazılar yazan Özhan, bir kısım yazılarını da internet haber sitelerinde yayınlamıştır.  Uluslararası yayıncılık alanında ciddi yer edinmiş olan Sanat ve Dil Araştırmaları Enstitüsü Denetleme Kurulu Başkanıdır ve bu Enstitüye bağlı İdil Sanat ve Dil Dergisi Düzelti/Revision sorumlularındandır. 

Üniversiteli Kayserililer Derneği Kurucu Genel Başkanlığı, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bünyan İlçe Başkanlığı, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Yeni Ufuklar Derneği genel merkez yönetim kurulu üyesi olan Özhan,  2017 yılında kısa adı ASKAM olan Anadolu Siyasi Sosyal ve Kültürel Araştırmalar Merkezi kurucu başkanlığını yaptı.

2018 yılı 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde İYİ PARTİ Kayseri Milletvekili Aday Adayı olmuştur. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde İYİ PARTİ Kocasinan Belediye Meclis Üyesi ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçilmiştir; halen Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hukuk Komisyonu üyesidir.

Evli ve üç çocuk sahibidir. İş insanı olan ÖZHAN, İyi derecede İngilizce bilmektedir.