Eski Rektör bakın nerede ortaya çıktı?

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Erciyes Üniversitesi eski Rektörü Prof Dr Mustafa Çalış, Kayseri Şehir Hastanesi'ndeki seminerde ortaya çıktı.

Eski Rektör bakın nerede ortaya çıktı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Üniversitesi eski Rektörü Prof Dr Mustafa Çalış uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Çalış Kayseri Şehir Hastanesi'ndeki seminerde ortaya çıktı. Kendisi gibi doktor olan eski Milletvekili eşi Havva Talay Çalış ile birlikte seminere katılan Mustafa Çalış, deneyimlerini paylaştı. Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği Ana Bilim Dalı Başkanlığı görevini yürüten eski Rektör Çalış'ın katılımıyla Kayseri Şehir Hastanesi'nde  "Diz Osteoartrozunda Robotik Cerrahi ve Kalça Ağrılarına Artroskopik Yaklaşım" sempozyumu gerçekleştirildi.
Erciyes Üniversitesi ve SBÜ Kayseri Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği ile Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği işbirliğinde düzenlenen programa; SBÜ Kayseri Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami Çelik, Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Ulaş Serkan Topaloğlu, ERÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği Ana Bilim Dalı Başkanı ve aynı zamanda Üniversitenin eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Kırap, Özel Tekden Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Güney ve hekimler katıldı.
Eski Rektör bakın nerede ortaya çıktı?

Prof. Dr. Havva Talay Çalış ve  Prof. Dr. Fırat Ozan'ın açış konuşmalarıyla başlayan program, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ulaş Serkan Toplaoğlu'nun'nun konuşmalarıyla devam etti. 
İlk oturum Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniğimiz Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Havva Talay Çalış ve Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğinden Op. Dr. İbrahim Altun'un başkanlığında başlatılırken, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniğimiz Başasistanı Uzm. Dr. Ayşe Güç, "Diz Osteoartrozunda Cerrahi Dışı Yöntemler" ve Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği Uzmanı Doç. Dr. Yakup Ekinci tarafından "Diz Osteoartrozunda Cerrahi Tedavi Yöntemleri" konulu sunumlar gerçekleştirildi.
Eski Rektör bakın nerede ortaya çıktı?
İkinci oturum ise ERÜ Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Kırnap ve Hastane Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği'nden Doç. Dr. Hasan Onur Arık moderatörlüğünde başlayıp, Özel Tekden Hastanesi Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Güney’in "Diz Osteoartrozunda Robotik Cerrahi" konulu sunumunu gerçekleştirmesiyle devam etti. 
Eski Rektör bakın nerede ortaya çıktı?
Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği'nden Prof. Dr. Serap Tomruk Sütbeyaz ve Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği'nden Doç. Dr. Ali Eray Günay’ın moderatörlüğünde üçüncü oturuma geçilerek, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği Başasistanı Uzm. Dr. Fatma Gül Ülkü Demir'in "Diz Osteoartrozunda Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon" ve Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği'mizden Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Altun'un "Total Artroplasti Cerrahi Olgu Örnekleri" konulu sunumlarıyla oturum sona erdi.
Eski Rektör bakın nerede ortaya çıktı?
Son olarak; dördüncü oturum ERÜ Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ ve Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği'mizden Doç. Dr. Adem Çöbden'in moderatörlüğünde başlayıp, ERÜ Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdal Uzun'un "Mekanik Kalça Ağrılarına Artroskopik Yaklaşım" ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi İsa Cüce'nin "Nonspesifik Kalça Ağrılarına FTR Yaklaşımı" konulu sunumlarıyla program sona erdi.
Eski Rektör bakın nerede ortaya çıktı?Eski Rektör bakın nerede ortaya çıktı?Eski Rektör bakın nerede ortaya çıktı?