Eski Müdür'den duygulandıran çağrı: Dua istedi

Kayseri'de bir döneme damgasını vuran ve sevilen Müdürler arasında gösterilen Yahya Şahan ne için dua istedi? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Eski Müdür'den duygulandıran çağrı: Dua istedi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Gençlik ve Spor eski Müdürü Yahya Şahan, dua istedi. Babasının geçirdiği bir kaza sonucu yoğun bakımda yattığını dile getiren Şahan, tedavi gören ve şifa bekleyen tüm hastalar için dua istedi. 

Eski Müdür'den duygulandıran çağrı: Dua istedi

Şahan, duygulandıran mesajında şu ifadeleri kullandı: Sevgili Dostlar...Koca Çınar'ım babam, evde geçirdiği bir kaza sonucu kalça kemiği kırıldı.Yapılan ameliyat sonrası şuan yoğun bakım servisinde tedavisi devam ediyor. Başta babam olmak üzere tüm şifa bekleyen hastalarımıza Rabbimden şifalar diliyorum. Siz değerli dostlarımdan da dua bekliyorum...

Eski Müdür'den duygulandıran çağrı: Dua istediGençlik ve Spor Müdürü olarak Kayseri'nin yanı sıra Bolu ve Gaziantep illerinde de görev yapan Yahya Şahan, bir süre önce Bakanlık tarafından Federasyonlar Genel Sekreteri olarak görevlendirilmişti. Şahan, tüm hastalar için dua istediği açıklamasıyla duygulandırdı.