Eski il müdüründen, fenomen tepkisi!

Gençlik Spor eski İl Müdürü Yahya Şahan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yazılı açıklama ile Kayserili sosyal medya fenomeni Yasin Cengiz üzerinden sosyal medya fenomenlerini eleştirdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Eski il müdüründen, fenomen tepkisi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Gençlik Spor eski İl Müdürü Yahya Şahan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yazılı açıklama ile Kayserili sosyal medya fenomeni Yasin Cengiz üzerinden sosyal medya fenomenlerini eleştirdi. Türk gençliğinin dejenere edildiğini ve gençliğin nereye gittiğini sorgulayan Şahan, Cengiz'in göbeğini sallayarak milyonlara hitap etmesinden duyguğu üzüntüyü dile getirdi ve "Gençlik nereye gidiyor sorusunun bence utanç hatta kaygı verici tablosunun sadece bir örneğini sundum. Buna benzer bir çok absürt örnekler vermek mümkün" dedi.

Şahan, 'Şu tablonun garipliğine bakar mısınız! Ağlasak mı gülsek mi!!' başlığı ile kaleme aldığı yazıda ise şu ifadelere yer verdi: "Bu arkadaşı sosyal medyada 5.800.000 kişi takip ediyor. İşin ilginç tarafı her bir kısa videosu 1,5 ile 2 milyon tık alıyor. Bu arkadaşın bu kadar tanınır olması  sadece 'GÖBEĞİNİ' sallıyor, evet evet yaptığı iş sadece garip bir müzik eşliğinde gereğinden büyük olan göbeğini sallıyor olması. Üzüldüğüm nokta; Gençlik olarak o kadar çok dejenere edildik ki, ülkemin garip bir o kadar da ahlâki çöküntüsünün net bir örneği. Şunları tanımaları gerekiyor, şu bilim adamımızı şu dünya şampiyonluğu tanımaları gerekiyor kısmını geçiyorum. 
Gençlik nereye gidiyor sorusunun bence utanç hatta kaygı verici tablosunun sadece bir örneğini sundum. Buna benzer bir çok absürt örnekler vermek mümkün. 'Hey on beşli on beşli türküsünüde ki' on beşliler hakkınızı helâl edin. Kalın sağlıcakla"

Eski il müdüründen, fenomen isme eleştiri!