Eski İl Başkanından tepki: Yazık Değil mi?

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Melikgazi ilçesi mahalle delege seçimlerinin iptal edilmesine önceki dönem İl Başkanlarından Ümit Özer, 'Yazık değil mi?' diyerek tepki gösterdi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Eski İl Başkanından tepki: Yazık Değil mi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi’nde sular durulmuyor. 24 Mayıs seçimlerinin ardından başlayan tartışmalar genel merkez ve yerel de devam ediyor. İl Başkanı Zeki Özkan ve yönetiminin görevden alınarak yerine Feyzullah Keskin’in atanmasıyla başlayan tartışmalar Melikgazi İlçe delege seçimleriyle tırmandı. Yaşanan olaylar nedeniyle ilçe seçimleri ileri bir tarihe ertelenirken, önceki dönem il başkanlarından Ümit Özer, yaşananlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Eski İl Başkanından tepki: Yazık Değil mi?Özer, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Melikgazi ilçemizde mahalle delege seçimleri iptal edildi. İlçe yönetim kurulu kararı yok. Gözlemci yok! Onca katı nasıl çıkacaklar diye yaşlıları, engellileri düşünen yok. Oysa yapılacak iş basit. Partiyi bu kadar çıkmaza sürüklemeye, demokrasiyi yok saymaya, adayları bile içeri almayacak kadar ileri gitmeye, engel üstüne engel, kaos üstüne kaos yaratmaya ne gerek var! Yazık değil mi?”