Eski Başkandan veda: Her şey için teşekkür ediyorum

İYİ Parti'de görevi yeni Başkan Tansu Şener'e devreden eski Başkan Sebati Ataman, 'Her şey için teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız' açıklaması yaptı.

Eski Başkandan veda: Her şey için teşekkür ediyorum
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti’de 7 Ocak’ta yapılan il kongresinin ardından yeni Başkan Avukat Tansu Şener oldu. Ataman’ın yeniden aday olmadığı kongre sonrasında il başkanı seçilen Şener, mazbatasını aldıktan sonra görevi Ataman’dan devraldı.
Eski Başkandan veda: Her şey için teşekkür ediyorum
İl binasında gerçekleştirilen devir teslim töreni sonrasında açıklama yapan eski Başkan Sebati Ataman, “Değerli İYİ Ailem; Bugün İYİ Parti Kayseri İl Başkanı olarak son kez aranızda oldum. Parti yönetimlerimizden arkadaşlarımızla mazbatasını alarak İl Başkanlığına gelen İl Başkanımız Sn.Av.Tansu Şener’i karşılayarak devir teslim merasimi gerçekleştirdik. İl Başkanımız Sn.Av.Tansu Şener’in ve yeni yönetimimizin çok güzel işler başaracağına, partimizi daha ileri taşıyacağına tüm kalbimle inanıyorum.  Her şey için teşekkür ediyorum. İYİ ki varsınız!” ifadelerini kullandı.
Eski Başkandan veda: Her şey için teşekkür ediyorum
Diğer yandan Ataman, veda ziyaretlerine Melikgazi ilçe teşkilatı ile de devam etti. Ataman, ziyaretine ilişkin, “İl Başkanlığı görevimizin tamamlanmasının ardından Melikgazi İlçemizi ziyaret ederek İlçe teşkilatımıza veda ziyaretinde bulunduk. Misafirperverlikleri ve takdimleri için Melikgazi İlçe Başkanımız Sayın Mimar Tuncer Küçük’e ve değerli ilçe yönetimimize teşekkür ediyorum” dedi.
İYİ Parti'nin yeni il Başkanı görevine başladı...Haberin detayları için TIKLAYIN


Eski Başkandan veda: Her şey için teşekkür ediyorumEski Başkandan veda: Her şey için teşekkür ediyorumEski Başkandan veda: Her şey için teşekkür ediyorumEski Başkandan veda: Her şey için teşekkür ediyorum