Eski başkan ortaya çıktı!

Önceki dönem Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak ortaya çıktı. Bir süredir ortalarda görünmeyen eski İl Başkanı bakın nerede göründü? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Eski başkan ortaya çıktı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Önceki dönem Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak ortaya çıktı. Bir süredir ortalarda görünmeyen eski İl Başkanı bakın nerede göründü? MHP’li İncetoprak, 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri dolayısıyla il başkanlığı görevinden istifa etmiş ve 3. sıradan aday gösterilmişti. Milletvekili seçilemeyen İncetoprak, son olarak Talas Belediye Başkanlığı için MHP’den aday adayı olduğunu açıklamıştı. Bu süreçte MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, merkez ilçe talebini yüksek sesle dile getirmiş fakat karşılık bulamamıştı. Kayseri’de Cumhur İttifakı cephesinin Talas’tan AK Parti ile devam edileceği ifade edilirken, İncetoprak gözlerden kaybolmuştu.

İncetoprak Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı olarak atanan Halit Yağmur'u ziyaret etti. Kayseri Ülkü Ocakları ziyareti resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Kayseri Ülkü Ocakları tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı: "Geçmiş dönem Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Sayın Adnan İncetoprak Beyefendi, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı’na atanan Başkanımız Sayın Halit Yağmur Beyefendi’yi ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ederiz."

Eski başkan ortaya çıktı!