Eski Başkan MHP'den Kocasinan Belediye Başkan adayı oldu

Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlere Kayseri'de nasıl bir strateji ile gireceği merak konusu olurken, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Süleyman Varol, MHP'nin Kocasinan Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan ismi duyurdu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Eski Başkan MHP'den Kocasinan Belediye Başkan adayı oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı ortakları Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin 31 Mart 2023 seçimlerinde nasıl bir strateji izleyeceği merak ediliyor. AK Parti’de aday adaylığı için başvurular sürerken, MHP’de ise haftalardır Kayseri’nin merkez ilçelerden en az birinin MHP’ye devri gündeme getiriliyor. İttifak ortakları arasında bu konuda nasıl bir süreç izleneceği konusunda kamuoyuna bilgi verilmezken Makine Mühendisleri Odası Başkanı Süleyman Varol’dan sosyal medya üzerinden dikkat çeken paylaşım yaptı.

Eski Başkan MHP'den Kocasinan Belediye Başkan adayı oldu

Makine Mühendisleri Odası önceki dönem Başkanlarından Ali Alkan’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaretinin fotoğrafını paylaşan Varol, “Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube önceki dönem başkanlarımızdan değerli büyüğüm, abim, reisim Ali ALKAN Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan Belediye Başkan Aday Adayı olmuştur. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun.” İfadeleriyle Alkan’ın Kocasinan Belediye Başkan aday adayı olduğunu duyurdu.