Eski Başkan hayatını kaybetti

İYİ Parti Talas eski İlçe Başkanı Faik Demir hayatını kaybetti. Demir, kalp krizi sonucunda hayata veda etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Eski Başkan hayatını kaybetti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Talas eski İlçe Başkanı Faik Demir, geçirdiği rahatsızlığın ardından hayatını kaybetti.

Eski Başkan hayatını kaybetti

Bir süre önce İYİ  Parti Talas İlçe Başkanlığı görevi yapan Faik Demir'in, geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda ettiği öğrenildi. 

Eski Başkan hayatını kaybettiİYİ PARTİLİ İSİMLERDEN ART ARDA MESAJLAR
Acı haberi paylaşan İYİ rtili Osman Türk, şu ifadeleri kullandı: İYİ Parti ‘mizin Kurucularından Geçmiş dönemde Talas İlçe Başkanılığı görevini yürüten Kıymetli yol arkadaşımız sayın Faik Demir ‘in sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşında hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan Rahmet Ailesine,sevenlerine ve camiamıza baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.
YÜCEL: ERKEN KAYBETTİK...
İYİ Partili Kazım Yücel de 'Talas eski ilçe başkanı Faik Demir kardeşimizi erken kaybetmenin üzüntüsü yüreğimde hissettim. Güzel insandı, çok üzüldün. Mekanı cennet olsun, Rabbim yakınlarına sabır versin." mesajı paylaştı. 
ATAŞ: MEKANI CENNET OLSUN
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da acı haberin ardından şu ifadeleri kullandı: Önceki dönem Talas İlçe Başkanımız Sn. Faik Demir’in geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhum başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesi ve camiamıza başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun…