Eski Başkan Çelik'in oğlunun düğününe kimler katıldı, kimler katılmadı?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Çelik, oğlunu evlendirdi. Düğünde protokolün yer aldığı ve paylaşılan fotoğrafta yer alan ve almayan isimler ise  dikkat çekti. 

Eski Başkan Çelik'in oğlunun düğününe kimler katıldı, kimler katılmadı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Çelik, oğlunu evlendirdi. Düğüne Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın yanı sıra AK Parti Milletvekilleri; Taner Yıldız ve İsmail Tamer’in yanı sıra İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş ve Milletvekili Baki Ersoy katıldılar. 

HALEF SELEF KATILMADI!
Çelik’in zaman zaman yaptığı açıklamalarla karşı karşıya kaldığı, eleştrdiği eski yol arkadaşları ve aynı zamanda belediye başkanlığındaki halef selef isimler yani AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın düğünde yer almadı. Düğünde protokolün yer aldığı ve paylaşılan fotoğrafta yer alan ve almayan isimler ise  dikkat çekti. Düğüne Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Erciyes Üniversitesi Rektörü Mustafa Çalış, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar gibi isimler de katıldı.

Hisarcık, Erciyes Binicilik Balo Salonu'ndaki düğüne katılan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “Büşra Nur ve Ömer Faruk çiftimizin mutlu günlerine şahitlik ettik. Eroğlu ve Çelik ailelerini tebrik eder, çiftimize bir ömür mutluluklar dileriz” mesajı paylaşırken, Bağımsız Milletvekili Baki Ersoy ise “Kayseri Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in evladı Ömer Faruk ve Büşra Nur çiftinin mutlu günlerine şahitlik ettik. Eroğlu ve Çelik ailelerini tebrik eder, genç çiftimize bir ömür mutluluklar dilerim” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIM YAPMADILAR!
AK Parti  cephesinden düğüne katılan bazı isimlerim, sosyal medya hesaplarından düğüne yönelik paylaşım yapmamaları ise dikkat çekti.