'Eşekli Kütüphane'nin mucidinin gelininden öğretmenlere yüzde 50 indirim

Eğitime verdiği hizmet ve hayata geçirdiği 'Eşekli Kütüphane' ile hafızalarda yer edinen Rasim Pehlivanoğlu'nun gelini Seval Pehlivanoğlu onun izinden gitti. Pehlivanoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bakın ne yaptı? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

'Eşekli Kütüphane'nin mucidinin gelininden öğretmenlere yüzde 50 indirim
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Küçüklükten bu yana yanımızda olan ve adeta ailenin bir parçası haline gelen varlığı ile aydınlık bir gelecek inşa eden, sabır, sevgi ve özveri ile rehberlik eden eğitimlerin günü 24 Kasım… Her yıl 24 Kasım'da kutlanan Öğretmenler Günü, bu yılda yine duygu dolu anlara sahne olurken yüzlerde tebessüm oluşturuyor. 

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çeşitli firma ve işletmeler öğretmenlere özel indirimler düzenliyor. Bu kapsamda Kayseri’de eğitime verdiği önem, hizmet ve hayata geçirdiği “Eşekli Kütüphane” ile akıllara kazınan Rasim Pehlivanoğlu’nun gelini Seval Pehlivanoğlu’ndan 24 Kasım Öğrenmenler Günü’ne özel bir haber geldi. 

SP Güzellik Akademi ve Güzellik Salonu işletme sahibi Seval Pehlivanoğlu, öğretmenlere özel indirim yapacaklarını açıkladı.

SP Güzellik Akademi ve Güzellik Salonu 24-30 Kasım tarihleri arasında  öğretmenlere özel fiyatlarında yüzde 50 indirim yapacak.

Öğretmenler Günü dolayısıyla paylaşım yapan SP Güzellik Akademi ve Güzellik Salonu İşletme sahibi Seval Pehlivanoğlu, “Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere , babam Rasim Pehlivanoğlu, ğaabeyim Celil Pehlivanoğlu, ablalarım Gülşen Yıldırım, Ülkü Duman ile birlikte ailemde ve mesleki eğitim hayatımda emeği geçen bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu oldun.” dedi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör S&P GÜZELLİK AKADEMİ SALONU (@sp_guzellik_salonu)'in paylaştığı bir gönderi