ERVA Projesinin yükselen yıldızları

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in önderliğinde başlatılan ERVA Projesi kapsamında Yunus Emre Kızılırmak ve Göktuğ Yıldırım, Muay Thai branşında sergiledikleri başarılarla dikkat çekti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
ERVA Projesinin yükselen yıldızları

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in liderliğinde başlatılan ERVA Projesi kapsamında şehirdeki birçok mahalleye spor kulübü açıldı. Proje, çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ve milli-manevi değerlerin aşılanması hedefiyle yürütülüyor. Açılan ERVA Spor Kulüpleri'nde eğitim alan gençlerin başarıları da gelmeye başladı.

ERVA Projesinin yükselen yıldızları

Müftülük ERVA Spor Kulüplerinde Muay Thai branşında eğitim gören iki genç yetenek, Yunus Emre Kızılırmak ve Göktuğ Yıldırım, rakiplerini mağlup ederek finale yükseldi. Finalde karşılaşan genç yeteneklerden Yunus Emre Kızılırmak birinci olurken, Göktuğ Yıldırım ise ikinci oldu.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yunus Emre Kızılırmak & Göktuğ Yıldırım… Müftülük ERVA Spor Kulübümüzün şampiyonları… Rakiplerini mağlup ederek her ikisi de finale yükseldi ve ERVA Spor Okulları'nın gururu oldular. Tebrikler çocuklar, daha çok çalışarak büyük şampiyonluklar kazanacağınıza eminim. Sporun yıldızları ERVA Spor Okulları." şeklinde ifade etti.

ERVA Projesinin yükselen yıldızları