ERÜ'den TUSAŞ'a iş birliği ziyareti!

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oktay Özkan, fakülte dekanları ve öğrencilerden oluşan heyet ile Türk Havacılık Uzay Sanayii'ne (TUSAŞ) ziyarette bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

ERÜ'den TUSAŞ'a iş birliği ziyareti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oktay Özkan, fakülte dekanları ve öğrencilerden oluşan heyet ile Türk Havacılık Uzay Sanayii’ne (TUSAŞ) ziyarette bulundu.

Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oktay Özkan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Öner, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nafis Kahraman, Araştırma Dekanı Doç. Dr. Gökmen Zararsız, Havacılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Adın ve merkez yöneticileri ile Erciyes Üniversitesi Öğrencileri TUSAŞ’ı ziyaret ettiler.

ERÜ'den TUSAŞ'a iş birliği ziyareti!

Ziyarette fabrikada teknik incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Fatih Altun ve beraberindekiler TUSAŞ Uzay Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Selman Nas ve AR-GE ve Teknoloji Direktörü Prof. Dr. Erdal Çelik ve birim müdürleri ile ERÜ ile TUSAŞ arasında hayata geçirilebilecek iş birlikleri hakkında toplantı gerçekleştirdiler.

ERÜ'den TUSAŞ'a iş birliği ziyareti!

Yapılan toplantının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun ayrıca TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil’i de makamında ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

ERÜ'den TUSAŞ'a iş birliği ziyareti!

Rektörümüz Prof. Dr. Altun, ziyarette teknik incelemelerde bulunan üniversitemiz öğrencileri ile de bir araya gelerek, hatıra fotoğrafı çektirdi.